De KRIICH in concert met LOBA LOBA op 16 april 2023

Onze eigen Fanfare de Kriich gaat verfrissend de planken op. Dit keer in het Dorpshuis. Een zondagochtend-concert. We doen het dit keer samen met LOBA LOBA.
Wie zijn zij?

Sabine Laar en Dineke Griek vormen samen Loba Loba. Ze hebben elkaar leren kennen in orkest de ereprijs, een ensemble voor hypermoderne experimentele muziek waar Sabine saxofoon speelt en Dineke tuba.
Ze doen vol overgave mee aan allerlei experimenten op het gebied van de modernste muziek. Niets is gek genoeg, van ontroerend tot vingers in je oren, met de meest extreem bizarre technieken op hun instrumenten. Daarnaast geeft Sabine saxofoonles en is Dineke dirigente.
Sabine woont in een huis op wieltjes en als zij vrij is struint ze graag rond in de Veluwse bossen. Dineke vaart als Friezin in haar vrije tijd het liefst met haar boot op de Friese wateren.
Wat Sabine en Dineke al in hun bucket verzameld hebben? VEEL!
Half jaar modderkruipen (onderofficiersopleiding Orkest Koninklijke Luchtmacht), Sopraninosax t/m baritonsax in Symfonieorkest, concerten op Curacao, in Turkije, Hongarije, Duitsland, Denemarken, getourd in Canada, Rusland, Amerika, Polen, Engeland, Italie, Spanje, België, Frankrijk, bij -10 graden buiten spelen in de Rocky Mountains tussen de rendieren, bij -10 graden erewacht bij Paleis Noordeinde, een choreografie dansen met baritonsax en tuba, spelen voor de koninklijke familie, Taptoes, vele opera’s, werken met rappers, dichters, dansers, acteurs, choreografen, BN’ers, regisseurs, VJ’s, DJ’s, spelen in concertgebouwen, theaters, achterafzaaltjes, radio- en TVstudio’s, tenten, musea en kerken.

Met al deze ingrediënten en hun muzikale inzet, gecombineerd met de kwaliteiten van Fanfare de Kriich Wergea wordt het een verrassend concert met een verhaal.

Kaarten à 5 Euro p.p. zijn te reserveren via info@doarpshuswergea.nl
Er is beperkt ruimte dus wees er snel bij.
Het concert in Us Doarpshûs is op 16 april en begint om 10.30 uur
De inloop is vanaf 10.00 uur

Bestuur de Kriich