Nieuwsbrief 16 oktober 2019

Korte nieuwsbrief 16 oktober 2019

 Aan leden jeugdorkest en gewone orkest.

Beste muziekvrienden,

 

Jubileum concert:

We hebben ons jubileum concert gehad: We zijn erg tevreden over de dag en avond: Uitverkochte Bidler, mooie muziek en enthousiaste reacties van deelnemers en gasten. We zijn ook benieuwd naar jullie reacties. Daar hebben we het donderdag aanstaande vast even over.

Ook willen we heel graag foto’s, filmpjes en geluidsopnamen verzamelen. Heb jij, of een van je fans iets, stuur het alsjeblieft op naar jubileum@dekriich.nl

Als bestuur moeten we alles nog evalueren. Zijn we er financieel een beetje uitgesprongen? Wat was de opbrengst van de maten-actie, krijgen we nog subsidie? We weten dat nog niet allemaal. Daar krijgen jullie later bericht van.

 

Herfstvakantie:

We hebben wel een korte pauze verdiend. Daarom is er volgende week, donderdag 24 oktober, geen jeugdkorps én geen gewoon korps.

 

Bestuur overleg:

In de herfstvakantie gaat het bestuur overleggen.

Aan de orde komt onder andere de optredens-agenda. Zeker is, dat er dit jaar geen adventsdienst zal zijn. Wel komt er een kerstavond optreden, georganiseerd door de gezamenlijke kerken. 

Dat maakt ook dat we nadenken over een andere invulling van het ‘Warstiens concert’, op een ander moment in het jaar met een andere invulling.

Ook starten we de voorbereiding van de jaarvergadering. Dit betekent ook bestuursverkiezingen. Er is een vacature, en waarschijnlijk stelt niet iedereen zich herkiesbaar. Bij deze dus al een oproep: meld je kandidaat bestuurslid! De datum volgt nog.

 

Website dekriich.nl

Toegegeven, het is geen spectaculaire site, maar wel de plek waar we alle mededelingen, foto’s, programma’s etc. gaan bewaren. Lang nog niet iedereen heeft geregistreerd. Ons verzoek is om dat toch binnenkort te doen.